Friday, 30 October 2015

Kurus Cara Pantas dengan Elite S7 Hybrid Fat Burner

Apa itu Elite S7 Hybrid Fat Burner?

Elite S7 Hybrid Fat Burner adalah suplement miniman harian dalam bentuk sachet (10gram) yang perlu dibancuh dengan air sebelum di minum.




 Ia mempunyai 4 fungsi utama iaitu: 
✔ Fat Burner
✔ Detox
✔ Collagen
✔ Energy Booster


Antara kesan pengambilan Elite S7 termasuklah:


✔ Berat Badan Cepat Turun Walaupun Tiada Masa Nak Bersenam & Diett
✔ 'Membuang' Lebih Mudah. Tak Perlu bertapa Lama-lama Dalam Toilet
✔ Daya Tahan Penyakit (Sistem Imun) Meningkat.
✔ Badan Tidak Cepat Lesu & Letih.
✔ Selera Makan Terkawal.
✔ Harga Sangat Berbaloi Murah Dengan 4 Fungsi Yg Berlainan. Tak Perlu Beli 4 Produk



1 BOTTLE ELITE S7 = 40 SACHET
1 SACHET = 10 GRAM
MINUM 1 @ 2 SACHET SEHARI
* Untuk FAST RESULT minum 2 SACHET SEHARI
Harga Asal Elite S7 : RM210 

Harga Promosi Elite S7 :

RM170/BOTTLE  – PERCUMA POSTAGE
*Sabah Sarawak Add RM10


Kandungan Elite S7 Dengan Formulasi HYBRID TERKINI

1. Grape Fruit Juice
- Kajian Klinik Scripps ‘Grapefruit Diet’, yang diketuai oleh Dr. Ken Fujioka, memantau berat badan dan faktor-faktor metabolik 91 lelaki obes dan wanita selama 12 minggu. Hasilnya 95% respondan berjaya menurunkan berat badan sehingga 20 kilo.

2. Garcinia Cambogia
- Membendung selera makan anda secara semulajadi. Kajian menunjukkan 60 % HCA mempunyai potensi untuk membakar lemak perut yang degil. Ia juga meningkatkan tenaga, mengurangkan tekanan dan mendapat tidur malam yang lebih baik.

3. L-Carnitine
- Carnitine juga untuk mengurangkan keletihan dan bertindak sebagai penahan selera makan. Menjadi aset utama apabila anda berdiet . Ia bukan sahaja akan membantu menjaga tubuh anda daripada menyimpan lemak, tetapi ia akan meningkatkan keupayaan aerobik anda untuk membantu anda membakar lebih banyak kalori.

4. Oat Fiber
- Gabungan serat dari oat , beras, jagung dan amat berguna dalam mengimbangi pengambilan serat. Ini dapat membantu anda merasa lebih kenyang untuk jangkamasa yang lama.

5. Oligo Fiber
- Diet yang kaya dengan serat, seperti inulin, boleh membantu mengekalkan rasa kenyang untuk tempoh yang lebih lama selepas makan. Ia juga meningkatkan nilai pemakanan produk makanan dengan meningkatkan kandungan serat pemakanan dan berpotensi mengurangkan kandungan kalori di samping mengekalkan ciri-ciri yang membuat makanan menyeronokkan untuk makan.

6. Guarana
- Digunakan untuk mengurangkan berat badan. Guarana adalah produk herba. Ia berfungsi dengan membekalkan tenaga dan mengurangkan selera makan.

7. Acai Berry
- Boleh membantu bukan sahaja mengurangkan berat badan, tetapi mengekalkan berat badan yang sihat . Satu kajian yang menarik dari National Institutes of Aging mendapati pulpa daripada buah Acai mempunyai keupayaan untuk mengurangkan kesan negatif daripada diet lemak yang tinggi dalam kajian makmal.

8. Green Tea
- Teh hijau telah terbukti untuk meningkatkan pembakaran lemak dan meningkatkan kadar metabolisme , dalam ujian manusia dikawal. Satu lagi kajian menunjukkan bahawa pengoksidaan lemak telah meningkat sebanyak 17 %, menunjukkan bahawa teh hijau terpilih boleh meningkatkan pembakaran lemak.

9. Cinnamon 
- Pengambilan cinnamon boleh meningkatkan aliran darah. Peningkatan aliran darah secara amnya meningkatkan metabolisme anda itulah sebabnya ia boleh membantu dalam penurunan berat badan.

10. Capsicum
- Ia boleh membantu anda mengurangkan berat badan dan tahap lemak secara keseluruhan. Menurut kajian yang disiarkan dalam isu 2006 ” Biosains , Bioteknologi dan Biokimia . ” Ahli-ahli sains mendapati bahawa memakan lada merah manis secara teratur sepanjang dua minggu membawa kepada berat badan dikurangkan dan pengumpulan lemak badan kurang.

11. Vitamin C
- Mendapatkan dos harian vitamin C bukan sahaja membantu fungsi badan anda dengan betul, tetapi ia boleh membantu dalam penurunan berat badan yang berkesan. Menurut kajian yang diterbitkan pada tahun 2005 dalam “Journal of American College of Nutrition”, orang-orang yang kekurangan vitamin C ada kesukaran untuk kehilangan jisim lemak.

12. Stevia
- Stevia Rebaudiana merupakan herba yang tumbuh liar di beberapa kawasan di Paraguay dan Brazil. Daun mengandungi glikosid yang dipanggil Stevioside , yang sangat manis. Stevia telah mungkin telah digunakan sebagai pemanis selama berabad-abad. Ia telah mendapatkan populariti di seluruh dunia sebagai pengganti gula semula jadi dan potensi bantuan penurunan berat badan.

13. Aloe Vera
- Aloe Vera bukan sahaja membantu dalam penurunan berat badan tetapi juga membantu dalam detoksifikasi. Jus menjejaskan sistem penghadaman dengan cara yang positif dan membersihkan badan dengan baik. Ini menyebabkan penurunan berat badan yang sihat.


Soalan  Berkaitan Elite S7

1)   1 botol boleh tahan berapa lama?
1 botol mengandungi 40 sachet utk 40 hari klu amik 1 sachet sehari. Tapi utk optimum result disarankan amik 1 sachet pagi & 1 sachet sblm makan malam atau 2 sachet pagi.
2)   Cara minum Elite S7?
Minum 1 sachet tuang dlm gelas dan campur dengan 150 ml air sejuk / suam. Perlu diambil ketika perut kosong. Disarankan amik selepas bgn dari tidur. Minum segelas air suam kemudian minum Elite S7.
3)   Perisa?
Perisa mix berries yg sgt best. Rasa masam2 manis.
4)   Ada side effect tak?
InsyaAllah takde sbb bahan yg digunakan adalah 100% semulajadi dari herba terpilih.
5)   Kalau da stop minum Elite S7 berat badan akan naik tak?
Tidak. Boleh stop klu da dpt berat badan ideal.
6)   Ada pantang larang? Coffee?
Pengguna Elite S7 tak perlu berpantang sbb Elite S7 adalah sejenis minuman bukan ubat.
7)   Perlu bersenam tak?
Terpulang….kalau bersenam or jogging is a bonus…lagi cepat pembakaran lemak berlaku dan sgt membantu. Tapi Elite S7 diformulasikan utk mereka yang sibuk & tiada masa nak exercise.  Tak bersenam pun boleh turun 10kg dgn Elite S7.
8)   Kerap membuang air kecil diawal pengambilan Elite S7?
Tanda yang bagus kerana Elite S7 membantu melancarkan system perkumuhan. Pastikan amik 3 liter air putih setiap hari bagi mengelakkan terhidrat.
9) Boleh ke campur Elite S7 dgn supplement lain?
Yes boleh tapi pastikan ada jarak masa sekurang-kurangnye 1 jam.
10) Pregnant boleh amik x?
Ibu mengandung dilarang daripada mengambil sebarang produk kurus.
11) Ibu menyusu boleh amik x?
Ibu menyusu boleh amik selepas 100 hari.
12) Pesakit darah tinggi, skit jantung, kanser boleh amik?
Pesakit darah tinggi, sakit jantung, kanser boleh amik s7. No prob.
13) Klu amik S7 pastu berat makin naik macam mana?
Ingredients ni semua menguruskan. Kalau naik tu maybe sbb terlampau byk makan dari biasa. Ada jugak yg ingat bila guna fat burner jadi lesen utk makan lagi byk. Mkn mcm biasa tapi takleh ubah pemakanan berganda2 dari normal.
14) Klu da dpt berat badan ideal perlu teruskan ke x?
Terpulang pada customer..nk teruskan boleh, nk stop pun boleh.
15) Fibroid or cyst boleh amik x?
InsyaAllah selamat
16) Adakah S7 boleh hilangkan bau badan?
Active ingridient yg terdapat dlm S7 utk menguruskan, membakar lemak & mencantikkan kulit sahaja. Klu ada yg dpt menghilangkan bau badan tu bonus.
17) Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Lepas mnum kena tggu 30 min dlu br leh makan ke atau sesaat pas minum bole terus makan?
Tunggu sat at least kalo tak sabor sgt 15 minit. Bagi dia settle down dlm sistem tubuh
18) Seawal umur brp boleh minum s7?
Disarankan bermula umur 15 tahun.
19) Cust yg ada tekanan darah rendah boleh minum x?
Sebenarnya xde mslh tp kalau ada simptom-simptom seperti jantung berdegup laju or simpton-simptom lain perlu stop segera.

Testimoni Elite S7 







Elite S7 ni untuk Wanita aje ke????

mestilah TIDAK!

Lelaki juga boleh minum Elite S7.





HOTLINE!!

Telegram / whatsapp >> 0166603741 / 0163127411
Telegram / whatsapp >> 0166603741 / 0163127411
Telegram / whatsapp >> 0166603741 / 0163127411

COD putrajaya, dengkil, bangi, kajang, sepang, klia, banting, puchong, serdang, seri kembangan, Nilai, Seremban dan kawasan sekitarnya

FREE POSTAGE ke seluruh Malaysia

Monday, 19 October 2015

Elite S7 Hybrid Fat Burner


Elite S7 Hybrid Fat Burner



Harga Sebotol: RM210
Harga Promosi Rm170

1 botol ada 40 sachet

Cara pengambilan: 1 hari 2 sachet.
*minum 1 pagi dan 1petang semasa perut kosong
atau
*minum serentak 2 sachet pagi semasa perut kosong
Bancuh dengan 150ml air sejuk

Sesuai untuk Lelaki dan Wanita.
Minum banyak air sekurang-kurangnya 2-3 liter sehari

 COD Putrajaya Sepang Nilai Salak Bangi Kajang Puchong Dengkil Serdang Sri Kembangan Balakong Seremban dan kawasan sekitarnya.


produk ini menggunakan 100% herba dan dijamin selamat.
Lulus KKM no Rujukan 130715/07/099

Kandungan dalam Elite S7 serta testimoni




Elite S7 juga boleh diapati di vendor Aldea Boutique 
Ayer 8, Presint 8. (sebelah teh tarik palace)


Telegram / whatsapp 
016-3127411 (ajim) / 016-6603741 (ummi) 

Free Postage Seluruh Malaysia,

**pengedar / ejen diperlukan!!

Kambing Perap Nuqmans


Alhamdulillah.. 1 lagi produk terbaik edaran Nuqmans biz semakin mendapat tempat di dalam pasaran tempatan.

Kambing Perap Nuqmans.

1kg RM38
1/2kg RM20.

Siap Masak
1kg Rm45
1/2kg RM27


Apa istimewanya KPN ni??
InshaAllah dijamin bersih suci serta halalan toyyiban.
kambing diternak dan diperap sendiri oleh Orang Islam bumiputera Negeri Sembilan.
dijamin menggunakan Perapan terbaik dan bermutu tinggi.

*tiada bau hamis
*lembut dan mudah di masak
*sedap dimakan tanpa sos


kambing pon ada delivery untuk sekitar Putrajaya minima 2kg pembelian sahaja.
1kg rm38. kalau nak siap masak Rm45.
dah siap dalam bekas plastic microwave tu. balik tinggal rereat aje masak nasik. makan...
InshaAllah dijamin Sodappp



nak order??

telegram / Whatsapp
016-3127411 (ajim)
016-6603741 (ummi)

nyatakan bilangan Kg, 
siap masak @ tak
tarikh hantar
masa


Edaran untuk seluruh semenanjung Malaysia 

Kami membuka peluang Ejen kepada yang berminat.
penghantaran (stok beku sahaja) akan dilakukan melalui Bas Ekspress dengan syarat tertentu.
hubungi kami untuk info lanjut ya.


Tuesday, 25 August 2015

Kita, Cinta & Coklat



TAHUKAH KITA?

Koko atau Coklat adalah makanan ringan atau tambahan yang boleh membantu kesihatan tubuh badan.

Coklat juga memainkan peranan penting dalam mengamalkan DIET yang seimbang

Bahan yang terkandung dalam Coklat membantu..

● Mengandungi Antioksida
● Membantu mengurangkan risiko penyakit Kardiovaskular
● Membantu meningkatkan keupayaan untuk menangani stress
● Membantu melambatkan proses penuaan
● Membantu mempengaruhi perasaan seseorang
● BUKAN penyebab Jerawat
● BUKAN penyebab Kavitis
● BUKAN penyabab Sakit Kepala (Migrain)
● BUKAN penyebab kegemukan
● TIDAK meningkatkan tahap kolestrol dalam darah
● Mengandungi banyak nutrien
● Membantu untuk hidup lebih lama

*sumber dipetik dari Lembaga Koko Malaysia



Psstt... dalam Coklat Cinta ada EXTRA..

●Kacip Fatimah
●Manjakani
●Lobata
●Sireh
●Kurma
●Kologen

#coklatcinta ????

haisshhhh

#cocolejen laaaaaa

Booth di MOA pada 26 Ogos




25 & 26 Ogos 2015

Nuqmans Biz  akan buka Booth di Kementerian Asas Tani
Presint3
jam 10am - 2pm

jom singgah booth kami!!

call 0166603741 ya!

kali ni ada stok ikan Bilis Pedas Rangup!
1 bekas RM12 sahaja!!




Carbo dalam Coco Lejen

Soalan:
hi sis.. nak tau #cocolejen punyer ingredients please :)
•maksud sy nak tau karbo contain :) .
.
Jawapan:
Assalam puan. 
Kandungan Coco Lejen adalah:
Krimer tanpa tenusu
Skim milk
Koko
Gula
Malt
Ekstrak ; Kacip Fatimah, Manjakani, Lobata, Collagen, Sireh dan Kurma.




Setiap sachet 25g mengandungi 19.4g carbo.

Terima kasih.

Wednesday, 17 June 2015

Booth Ramadhan 2015

Assalamualaikum...

salam ramadhan al kareem.
semoga segala amal ibadat kita diterima dan diberkati Allah s.w.t.
inshaAllah.. amin..

hari baik bulan baik ni mari kita tingkatkan amal ibadat.. jana ekonomi ummah..
tingkatkan iman kita pada Allah jugak.
=)


rezki kami bulan ni Allah bagi izin berniaga di festival ramadhan putrajaya.
kat kiblat walk masjid tuanku mizan.


booth kami no 61. berhampiran dengan perbadanan putrajaya.
buka pukul 12 tengahari sampai 12malam.

mehla datang terawih kat sini sambil2 shoping barang raya.

nak tau update semasa pasal booth Nuqmans biz boleh klik kat


Facebook Nuqmans Biz
IG Nuqmans Biz


ada jual ape?

*kurta lelaki
*Kain pelikat
*jubah wanita
*baju melayu rompers dan jubah baby
*kuih2 raya

dan tentulah HKCC product!!!!

*folo page & IG untuk update gambar product ya.

mai singgah naaaaaa
kalo tak jumpa booth call aje.

inshaAllah kami ada sampai sehari sebelum raya.

semoga kita semua sama-sama murah rezeki di bulan yang mulia ini. 
inshaAllah...

Friday, 8 May 2015

Kopi.. Susu.. Produk HKCC serta Promosi. All In One..

lame dah I tak bercerita pasal kopi kecintaan I kan??
I minum kopi ni September tahun lepas kalo tak silap..

start jadi ejen bulan seploh..
then apgred jadi stokis Putrajaya hujung bulan Sebelas.
dalam bulan Doblas tu... first month I jadi stokis... sales I cecah 6 katen..
means 150 kotak...
bnyak tu tauuu...

tak banyak bagi yang tau hkcc ni memang bagus dan sales memang stended banyak cemtu.
banyakkkkk bagi yang rase hkcc adelah kopi yang mahal.
maunye tak??? sekotak RM39,90 ade 20sachet aje..
1 sachet rm2.

oh nooo baik bancuh yang lagi murah aje.... *ayat kedekut I memule tau pasal HKCC*hahahaha
tapi... dari sehari ke sehari...
HKCC makin tunjuk taring tau.opss taring baikk punyee

skang sebulan dekat 10katen I jual. percaye takkk??
Alhamdulillah.. berkat usaha dan rezki dari Allah...
kebaikan HKCC tak dipertikaikan lagi..
tiap2 hari ade je respon baik yang kami terima.
terima kasih Allah.. =)

uolls percaya tak... kesan khasiat HKCC ni.. boleh kita rase seawal 5hari minum secara Istiqamah tau..
ada yang serasi tu.. minum 3 peket pon dah rasa kesannye..
ade yang rasa badan ringan.. ade yang hilang migrain... ade yg mudah lawas...
tu antara respon awal penge'test' HKCC yang mula2 nak cuba2 aje. takut takleh minum konon2nye..
mula2 beli trial pek aje RM10.
pehtu ode sekotak.. pehtu tak cukupstok.. jadi 3 kotak sebulan.. lebih pon adeee
wuyooooooooooooo...

sape yang suke ubat??
sape yang suke kena makan berpantang nih??
sape yang suke keluar duit beratus2 tiap2 bulan untuk suplement tambahan???
jujurnye.. I tak suke.. dan for sure I kedekut sangat2..
nak bayar insuren kat si Makbed pon nanges dalam ati... 
-_______-

skang I da bleh senyum lebar...
sebab...

HKCC rasenye sangat sedap... rase lemak2 cappuccino..
kopi wangiiiiii... sodapppp..... sukati nak minum bila2 mase.. dekat mane... boleh letak ais.. boleh minum panas2.. boleh buat ice blended... boleh minum tawar.. buleh minum separuh2 peket.. senang cite.. sukati la nak minum ke taknak.. takde jadual.. sehari berape peket pon takpe.. bila2 mase pon boleh... takpayah terlupe2 dah... kalau takpat minum je sedey... rindu lak tetibe kat HKCC. hihihihihhihhhhh

then, tak payah takbleh makan tu,, takbleh makan ni... jangan makan tu.. jangan makan ni... jauhkan itu.. jauhkan ini.... kena tambah lagi adoooo... tambah air masak banyak2.... minum selagi terdaya... hahaha
Murah pulak tu... kalo tak.. ubat nak lawaskan isi perut je I bli khas yang peket bancuh untuk usus. sekotak ade berape ntah. 20 jugak rasenye. price RM130 kalo tak silap. I nak jimat 2-3 hari sekali baru minum.. huuuu kijammm. tapiii HKCC ni... buat I mem'buang' tiap2 hari dengan jayanye... lancar dan sakses selaluu. hahahhahaa. keluar jamban senyum lebar... weeeee *opsss kurang senonoh sket. mahapppppplerr esaited terlebeyy*

badan pon ringan aje skang.. tak cepat sakit kepala.,.. perut tak kembung. dan rase jojess selalu *eh?? pasan!!

HKCC adelah minuman kesihatan tau. Minum untuk Sihat.. susut itu BONUS!!

 kenapa HKCC untuk sihat???
sebab.. InShaa Allah... herba2 terpilih yang diadun khas dalam kopi ni akan sedikit sebanyak membantu selesaikan masalah uolls selain membekalkan tenaga seharian. 
okehla.. kang kata I wayang lebey plak...
jom kite tengok testimoni orang len plak...

*klik gambar untuk besarkan imej yepp*
comey kan kakak nih???
percaye tak die dulu ade problem hormon.
susut tu adelah Bonus yang tidak dijanjikan HKCC. tapi Alhamdulillah... selain menyelesaikan problem utama beliau... bonus lain juga diperolehi dengan Izin Allah. =)

Kata kakak kepada gadis ini Pn Addawwiyah Mohamed Wazi.
"Adik saya ada masalh period hampir 6 thn x datang...tp alhamdulillah selps mengambil collogen cappocino dua kotak period dah datang dua kali...dan penyusutan berat badan juga berlaku"
hohh.. percaye tak??? 6 tahun tauu bukan 6 bulan. Subhanallah...


selain tu.. kandungan herba dalam HKCC juga membuatkan ia sesuai untuk ibu2 berpantang tau.
yang paling best.. HKCC adelah SELAMAT untuk ibu menyusu.
malah.. bertambah pulak susu badan. Alhamdulillah... BONUS untuk ibu dan baby sekaligus.


uolls percaya tak mak I yang kencing manis tu minum HKCC?
Alhamdulillah mak jadi lebih bertenaga dan sihat.
tapi I nak bukti dari orang lain jugakk.. yang HKCC juga membantu pesakit kencing manis =)


 kacip fatimah??
lelaki tak bleh minum??
nanti jalan terkepit2??? 


buktinya.... bertambah macho abang Meor ni tau..
ce carik pesbuk die kalo tak caye. nama glemer kat FB: Acu Parit


yang ni pulak pasal vitamin C.
yang ni pharmacist sendiri cakap tau..
jangan main2.. 

ha.. tu antara testimoni berlainan jenis yang I teruja nak share ngan uolls.
ade gak yang hilang ketuat.. masalah keputihan.. hilang parut.. masalah jerawat serta jeragat.. 

fuhh banyakkkkkkkk

nak lagi extra testimoni uolls boleh like & folo FB page
klik sini>>>  HKCC 
macam2 kesah benar dari pengguna sendiri.

sape nak try boleh dapatkan HKCC pada harga RM39.90 utk 20peket.
trial pek pon ade tau RM10 untuk 4 peket.

selain dari Collagen Cappuccino. 1 lagi produk edaran HKCC yang best adelah 

Susu Kambing + Bee Pollen (SKBP)

nak tau kelebihan SKBP bleh tgk kat >> sini

Susu Kambing dengan Bee Pollen.. sure banyak sangat khasiat..
antara yang paling ketara adelah SKBP ni alhamdulillah... membantu selesaikan masalah kulit sensitif.

comey tak baby ni??
namanya zahirah. skang da umo 3 tahun kalo tak silap I.

kecomelan zahirah sedikit terusik dari umo die 6 bulan.
sadis je tengok baby kena ruam melampau kan??
Zahirah kena eczema.
ruam ni buat die kegatalan sepanjang masa.
sudahnye.. doplohpatjam berstokin. adehla,, sadisss
tido ke.. jaga ke. kat playground ke.. stokin takbleh tinggal.


seram tak kalo uolss tengok kulit anak bersisik??

i memang siyes seram.. kepala otak dok risau tak menentu.
macam2 ikhtiar kena buat.. asalkan anak jadi sehat semula.
dan.. Alhamdulillah..
sejak Amalkan SKBP Zahirah dah tak perlu berstokin lagi.
tak perlu tergaru2 lagi.

dari tak cukup tidur dan kurus pon jadi tidur lena.. berat bertambah


skang Zahirah dah montel dan manis.. auuuuuwwww.. 
nak pi mane tu yang???
uolls nak tau cerita lengkap pasal Zahirah bleh baca kat >>>> belog Makbed

selain membantu masalah Eczema. SKBP juga baik untuk ibu mengandung.
sehinggakan Nabi kita juga mengatakan.. Susu Kambing adalah kedua terbaik selepas susu ibu...
SKBP boleh di minum bancuh ngan air suam.. ataupun letak ais.. buat puding.. buat dadih... campur sunquick.. ribena.. sirap.. malah skali bancuh ngan HKCC pon lagi kawww.. sodap!!


HArga SKBP adelah RM35 untuk 15sachet.
dan trial pek RM10 juga ade dijual.